fbpx
loader image
Availability: not in Stock

Polo C

Priser fra 221.40DKK til 369.00DKK

Esport jerseyen i det klassiske polo design. Med knapper til at åbne lidt op når man får det varmt. Perfekt til når holdet gerne skille sig ud!

Fås både med ‘rigtig’ ribkant i armene eller med polyester kant i armene (Hvor stoffet fra esport jerseyen bare er foldet om og syet).

Køb flere - spar mere!

Antal 1 -19 20 -49 50 -99 100 -199 200 +
Pris 369.00DKK 332.10DKK 295.20DKK 258.30DKK 221.40DKK

Beskrivelse

Esport jersey i polo stil.

Esport jerseyen er lavet med en tryk type der hedder ‘sublimation’ hvilket tillader os at få trykt de fedeste designs – dog er der nogle enkelte restriktioner inden for fantasi, evner og CMYK farvekoder. Designet på din nye esport jersey laves i samarbejde med dig og vi garanterer fuld tilfredshed.

Hos Epparel har vi rigtig mange forskellige løsninger på esports jerseys. De kan nemlig variere i alt fra hals udskæringer, skuldersyninger , materiale til matriale vægt. Som standard laves vores jerseys i interlock polyester 220 GSM, de kan også bestilles i mesh *Dog skal du ved mesh polyester være opmærksom på at de miste hurtigere formen da de er en smule elastiske. mesh tager også hurtigere imod lugt så her ville det være ideelt at have mere end 1 esports jersey såfremt der er brug for et skift i løbet af turneringen/eventet.

Du kan læse mere om de forskellige muligheder for esport jerseyes her.

 

Gør som AmbushEsport ServiceCopenhagen GamesTrainE, og Nicki Thiim og bestil dit esports tøj og merchandise hos Epparel