Find dit "jeg"

Find dit “jeg”

 

 

Find dig selv og skab fundamentet for et solidt brand

 

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvordan man som én gamer eller som et team blandt mange skaber en særlig interesse hos potentielle følgere, fans og sponsorer. E-sport er blevet en verden, som kun bliver gradvist mere kommerciel og konkurrencepræget. Så hvordan skaber man egentlig den bedst tænkelig grobund for et solidt brand, og hvilke faktorer er i spil i udviklingen af dig og dit brand?

 

Undgå at blive en gamer eller et team, der går i glemmebogen

 

Et personligt brand kan virke ret ligetil…

Du skal være dig selv og ikke forestille at være alle mulige andre, og det gælder både, hvis du spiller selv eller hvis du er en del af et team. Hvis du skal huskes, skal der findes frem til, hvad der gør dig unik, hvilke værdier eller kendetegn har du eller hvilke værdier har I som hold? Måske er jeres netværk anerkendt inden for e-sport og gamerverdenen, måske har I allerede vundet nogle turneringer eller måske er I helt nye i gamet, med en stærk personlig historie i bagagen.

Hvad vil du gerne kendes på som gamer eller som team? Husk branding er hvad dine følgere siger om dig, når du ikke er i rummet. Uanset hvad, så skal dine styrker frem i lyset, og hvis du er en god formidler, så kan selv en svag side på sigt skabe rigtig god værdi, såfremt du fremstår ærlig og upoleret. Det gælder både som enkelt spiller eller som hold.

Med upoleret menes, at et godt billede på sociale medier er noget alle kan skabe, men en stærk historie, et vindergen og en passioneret, smittende adfærd er langt fra noget alle har. Derfor skal det frem i lyset, hvis det giver mening at fremhæve. De her personlige træk og adfærd i spillet kan begynde at give dig et billede af dine værdier og give dig en brandidentitet som seriøs gamer.

Næste step i processen er at sørge for synlighed på flere digitale platforme, hvor navn, logo, # (som selvfølgelig er velovervejet!) og personligstræk kan dyrkes, eksponeres og skabe omtale. Selve branding processen kan være super kompleks, læs mere om vores branding muligheder her.