Vejen til rampelyset

Vejen til rampelyset

 

 

Bliv et stærkt esports brand – og find vejen til rampelyset!

Vejen til at blive top professionel og anerkendt inden for esport kan virke lang, uoverskuelig og uopnåelig, men for den flittige, handlekraftige og velovervejede gamer, er intet umuligt. Talent er selvfølgelig ret væsentligt, men hvis du vil være esportens nye Christiano Ronaldo eller Lionel Messi, skal du foruden dine evner og kvalifikationer, være bevidst om din fremtræden og fremtoning. Hvordan skal du ellers komme i sponsorernes og fansenes søgelys? Det er her, at branding kommer ind i billedet. Epparel har derfor teamet op med stærke kræfter i branding branchen. Vi har indgået samarbejdsaftaler med top professionelle indenfor branding, så vi kan levere en helstøbt branding løsning for ambitiøse esport spillere, der drømmer om at gå hele vejen. Vi hjælper dig både på et strategisk og et kreativt udviklende plan, alt efter hvad du ønsker.

Skab en cool vibe omkring din person

En gamer med det rigtige brand og brandidentitet intakt er fundamentet for at deltage i nye esports ligaer, hvor prestigen er endnu mere koncentreret og større. Branding har mange delelementer, der tilsammen skal gå op i en højere enhed for at give en positiv vibe omkring din personlighed, dine gamer evner og din flair for at kommunikere med dine følgere. Hvordan vil du gerne have at dine følgere ser på dig eller hvordan bliver du interessant for sponsorerne? Vi coacher dig.

Fra hobby gaming til seriøs forretning

I takt med udviklingen af dit allround brand som gamer eller team vil du med garanti udvikle en fremgang også i forretningsmæssig forstand. Med en aktiv hjemmeside og SoMe-konti med masser af cool content vil du opleve en forøget clickrate og interesse, mens dit brand i mere fysisk forstand (jerseys, gamer gear osv.) vil blive eksponeret og solgt til din fanskare.   For at nå hertil er det vigtigt at vælge en partner, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er her, Epparel kommer ind i billedet. Hvis du gerne vil vide mere om nogle af de vigtigste pointer for at kunne performe som en pro, så kig her: Find dit jeg”, ”Bliv set” og ”Visuel karaktér”.