fbpx
loader image
Availability: not in Stock

Standard Jersey (V hals)

Priser fra 191.40DKK til 319.00DKK

Vores standard esport jersey fås både med ‘rigtig’ rib i både hals og arme eller med polyester hals og arme (Hvor stoffet fra esport jerseyen bare er foldet om og syet).

 

Køb flere - spar mere!

Antal 1 -19 20 -49 50 -99 100 -199 200 +
Pris 319.00DKK 287.10DKK 255.20DKK 223.30DKK 191.40DKK

Beskrivelse

Standard jersey med V hals

Esport jerseyen er lavet med en tryk type der hedder ‘sublimation’ hvilket tillader os at få trykt de fedeste designs – dog er der nogle enkelte restriktioner inden for fantasi, evner og CMYK farvekoder. Designet på din nye esport jersey laves i samarbejde med dig og vi garanterer fuld tilfredshed.

Hos Epparel har vi rigtig mange forskellige løsninger på esports jerseys. De kan nemlig variere i alt fra hals udskæringer, skuldersyninger , materiale til matriale vægt. Som standard laves vores jerseys i interlock polyester 220 GSM, de kan også bestilles i mesh *Dog skal du ved mesh polyester være opmærksom på at de miste hurtigere formen da de er en smule elastiske. mesh tager også hurtigere imod lugt så her ville det være ideelt at have mere end 1 esports jersey såfremt der er brug for et skift i løbet af turneringen/eventet.

Du kan læse mere om de forskellige muligheder for esport jerseyes her.

 

Gør som Ambush, Esport Service, Copenhagen Games, TrainE, og Nicki Thiim og bestil dit esports tøj og merchandise hos Epparel