fbpx
loader image
SKU: N/A Availability: not in Stock

Ambush Fan Jersey 2019 – #YouMadeIt

399.00DKK

Preorder af Ambush Fan Jersey, 2019! Køb den i dag, og få dit eget navn på ryggen, gratis!

Ryd
DKK

Beskrivelse

Ambush har netop lanceret deres nye jersey, i samarbejde med Epparel. Trøjen er blevet til, i samarbejde med alle følgere, fans, crew, spillere og andre interesserede, via Twitter. Der har været afstemninger omkring trøjens design, form og farver – og dette er resultatet af 2 ugers afstemninger.

Vi er stolte af at præsentere trøjen, og tilmed sætte den op til preorder, indtil den 12. juni.

Det bliver muligt at få sit eget navn på trøjen, ved preorders – og tilmed gratis!

Hele processen har taget lidt tid, da hele communitiet blev inviteret med til, at hjælpe med designet. Det har været en super fed process, med ekstremt meget opbakning! Følg det step for step, herunder:

 

Første afstemning, var valget af trøje. Sådan helt generelt – hvordan skulle trøjen se ud:

Afstemningen faldt ud til trøje nummer 3, med hele 62% af stemmerne! Nummer 1 fik 20% og nummer 2 fik 18%.

 

Anden afstemning, var valget af grundfarven på trøjen. Hvilken base vi skulle arbejde videre ud fra:

Her faldt valget på den sorte, med 52% af stemmerne. Den røde kom ind som nummer to, med 29% og til sidst den hvide, med 19%.

 

Tredje afstemning gik på trøjens grafik, så at sige. Altså hvordan designet på grafikken, skulle se ud.

Afstemningen lignede meget den sidste afstemning, rent resultatmæssigt, og endte ud med 57% på trøje nummer 1. Trøje nummer 3 fik 29% og trøje nummer 2 fik 14% af stemmerne. Altså meget lig afstemningen om farverne. Stadig en stor sejr til det ene valg.

 

Det blev dog meget mere nervepirrende, og tæt løb, i sidste afstemning, omkring detalje farverne:

Det bølgede meget frem og tilbage mellem nummer 1 og nummer 2. Der var helt dødt løb, til sidste minut, hvor valg nummer 1 vandt, med sølle 2 procentpoint! Sorte detaljer fik 38%, hvide skuldre fik 36% og røde skuldre fik sammenlagt 26%! 

 

Derfor er det nu muligt at købe den officielle Fan Jersey, lige her på shoppen! Spillertrøjen vil have meget små variationer, så man kan kende dem fra hinanden:

Vi håber i synes om designet, fordi #YouMadeIt!

 

 

Hvis du selv ønsker tøj til din egen esports organisation, dit eget fodboldhold, eller til dit firma – custom made – så kig ind i Team Shoppen, hvor der er nogle gode tilbud at hente!

 

OBS: Trøjen er ikke med striber ned af siderne – men kun en fejl i grafikken. Det kan desværre ikke lade sig gøre, da Adidas eger patentet på netop to, tre og fire parallelle streger på tøj – helt generelt.

VIENNA

Vienna er en trøje med meget unikke detaljer. Kraven har en speciel udskæring, der gør den tynd i hele kanten. Den slutter dog foran, i en spids, hvor der er lidt mere af farven fra inderkraven, der kommer igennem. Det yderste af kraven, er en del af trøjen – og designet vil kunne ses helt op til inderkraven.
Ærmekanterne er en helt anden historie. Ærmet er delt i to, ca 80% nede på ærmet. Og ikke nok med det, er ærmet også delt på langs, i to. Det er tydligt bagfra, og forfra giver det blot et ekstra strejf af detalje og klasse.