Esport Jersey

Den perfekte esport jersey

 

 

esport jersey design

En esport jersey, fuld af muligheder!

Har du nogensinde tænkt over hvordan du godt kunne tænke dig at din esports jersey så ud? Det er sådan at en esports jersey er lavet med en tryk type der hedder ‘sublimation’. Ved sublimation er mulighederne uendelige, og kun fantasien sætter grænser. Trøjen kan enten designes rundt om holdets personlige logo eller den kan have en mere stil ren tilgang og ligge lidt ovre i en noget der minder om en fodbold jersey. Men hvad er der ellers af muligheder? Esport jerseyen kan have et hav af forskellige halsudskæringer, der er tilknyttet forskellige skulder segmenter.

Den kan også bestilles i custom-størrelse skulle man have en lidt kortere, eller lidt bredere krop end hvad den almene størrelses guide tillader. Trøjen kan forudtrykkes med personlige navne, og sponsor logoer så man ikke har en trøje, hvor trykket er ved at falde fra hinanden efter ‘x’ antal ture i vaskemaskinen/tørretumbler.

 

Esport Jersey ModelWickedCollarCU
Esport Jersey ModelAmbushCU
Esport Jersey ModelWonderfullCU
Esport Jersey ModelCoolCCU
Esport Jersey ModelPoloCCU
Esport Jersey ModelCopenhagenCU
Esport Jersey ModelDoubleOSevenCU
Esport Jersey ModelCasinoJohnCU
Esport Jersey Model50CU
Esport Jersey ModelHolyFramedCU
Esport Jersey Model86TributeCU
Esport Jersey ModelVitalianoCU

Hvad du ønsker skal du få

Hos Epparel er det vigtigt at du får lige netop den esport jersey som du ønsker. Men hvordan opnår vi nemmest det ønskede resultat? Alle vores esport jerseys er designet af vores design team, i samarbejde med den hold ansvarlige. Hvis du allerede ved første kontakt ved hvad du ønsker, så kan du evt, for at lette processen sende os en række billeder af jerseys der minder om det du ønsker og så tager vi udgangspunkt i dem – dog med fokus på hvordan jeres eget logo ser ud. Er du helt uden ideer, så laver vi et ‘første udkast’ og så tager vi dialogen videre derfra sammen. Vi garanterer et helt unikt design for hver bestilling, ingen af vores designs er genbrugt. Dog kan visse elementer i trøjerne bruges til inspiration og muligvis gengå. Men aldrig en direkte dublikering af et eksisterende jersey design.

 

Epparel standard esport jersey

En Epparel standard esports jersey kommer i interlock polyester 220 GSM

Såfremt der ønskes en lettere variant er der mulighed for at bestille dette gennem en af vores konsulenter.

Alternativer til en esport jersey i interlock polyester i 220 GSM kan f.eks. interlock i en lavere GSM eller evt mesh polyester. Dog skal du ved mesh polyester være opmærksom på at de miste hurtigere formen da de er en smule elastiske. mesh tager også hurtigere imod lugt så her ville det være ideelt at have mere end 1 esports jersey såfremt der er brug for et skift i løbet af turneringen/eventet.

 

Kommunikation

Alt kommunikation vedrørende designet på esports jerseyen samt andre bestilte varer foregår over discord, her får i oprettet et personligt rum når i laver en bestilling. Hvad enten det er design udkast, ideer, rettelser, eller personlige opkald så går det gennem vores Discord server