Om os

Om os

Tøj og merchandise bliver til branding

Epparel er ikke bare tøjproducent til e-sport spillere. Vi vil mere end det!

Vi vil give ambitiøse gamere hele pakken, så de kan blive genkendt, kan signe de fedeste sponsorer og nå langt i den her verden. Det gør vi med branding. Branding er noget der bruges i alle industrier og det er et super vigtigt element uanset hvad du arbejder med. Derfor synes vi også, det skal være løgn, at branding endnu ikke er blevet en almindelig faktor i e-sportsklubber og -organisationer, for e-sport teams og single players.

Kom ind i kampen, gamers.

Der er stort fokus på personlig branding og team branding i andre sportsgrene, og derfor skal der selvfølgelig også være det i e-sport. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Professionelle branding eksperter

Vi har teamet op med stærke kræfter, så vi kan levere en helstøbt branding løsning for e-sport spillere med ambitiøse drømme. Epparel samarbejder med dygtige branding eksperter, om at drysse stjernestøv i e-sport verdenen – både på et strategisk og et kreativt udviklende plan.

Branding er en meget individuel process. For os handler det om at møde jer, der hvor i er, og sammen finde den rigtige løsning. Det betyder også, at vi er gået bort fra de faste branding pakker, og i stedet åbnet op for mulighedernes rige. Vi tilpasser dine branding pakker efter behov, og sørger for at inkludere lige præcis dét, som du eller I har brug for af branding.

Når du vælger et samarbejde med Epparel, vil du få en branding partner, hvis vigtigste ambition er at gøre dit personlige brand til et stærkere brand, og hvis fornemste opgave er at imødekomme dine individuelle ønsker til projektet.