Showcase

SHOWCASE

Bosei

Bosei ville have en asiatisk inspireret trøje, og som tilfældet var, havde en af deres elever på skolen lavet den her super fede drage.

Vi fik et billede af dragen på en stor væg – og lavede en vektorisering af dragen, der lignede nærmest 1 til 1. Dragen går hele vejen om på ryggen, og giver et super flot look. Der er ingen tvivl om hvor en person med denne trøje, har fået den fra.

Læg også mærke til den grå tegning i baggrunden, som OGSÅ er dragen, blot i stregtegning. Super fed trøje, hvis vi selv skal sige det.

Nordkysten Esport

En af de fedeste trøjer vi har lavet, i følge os selv. Super lækre hvide detaljer, på en trøje der passer 1 til 1 med Nordkysten Esport, og deres logo.

Farverne er inspireret af kystfarverne, og bølgerne giver trøjen liv. Modellen er vores gamle model Double O Seven. Vores nyeste model i den serie hedder Monaco.

LamersbyNight

LamersbyNight – LbN som de også kaldes, havde ikke nogle deciderede forslag til deres nye trøje – udover at den skulle være fed.

Vi kunne hurtigt finde en retning på trøjen, og ramte plet med designet i første forsøg. Nattehimlen der pryder trøjen i blå nuancer, med blinkende stjerner, passer helt perfekt til deres eget logo, ligeledes med stjerner, og guldfarvede detaljer.

Desværre har vi ikke lavet logoet til LbN, men super lækker detalje med de to CS:GO våben i logoet – som man ser silhuetten af i toppen og bunden.

Furesø Esport

Furesø fik en trøje, kraftigt inspireret af deres eget logo. Sort trøje, med mørkegråt mønster, der svagt kunne ses i baggrunden.

Det fede ved dette design er manglen af navn på fronten. Furesø Esport fik deres navn ud på ærmet i stedet for, hvilket gav fronten et meget clean udtryk – som kun kendere ville vide, var fra Furesø Esport.

Oldboys.GG

De gamle hos oldboys søgte efter noget merchandise til deres medlemmer. Det skulle ikke være militær farver – men logoet indbød rigtig meget til den stil.

Vi valgte derfor at gå med et mønster fra camouflage, men valgte at gøre det mørkt i grå nuancer, fremfor de grønne farver. Logoet efterlod dog en del at sige, mht. de grønne militær farver – og derfor fik trøjen lov til at få lidt grønne detaljer hist og pist.

Super fedt slutresultat!

Jyderup Esport

Jyderup valgte vores tidligere Ambush model, som deres trøje. Trøjen skulle holdes i de blå nuancer, så vi valgte at lave skuldre blå, og så den lille stribe ved skuldrene, har vi taget fra Jyderup Esports eget papegøje logo. Baggrunden er logoet i stort, uden tekst – og spejlvendt. Ryggen har samme mønster.

På kraven er der tilføjet motto og på ærmerne er klubbens sponsorer tilføjet.