Mission, Vision & Værdier

Mission, vision & værdier

Mission

Vores mission er at få branding aspektet solidt implementeret i den danske esports scene, dette skal bl.a. hjælpe med at få udbredt kendskabet til de individuelle klubber, organisationer og skoler samt gøre dem synlige på scenen når de er ude til events. Men samtidig skal det fremadrettet hjælpe dem i deres søgning på f.eks. personale, sponsorer og potentielle samarbejdspartnere.

 

Vision

Vores vision er at blive og forblive de bedste når det kommer til branding på esports scenen.
Med vores komplette og skræddersyede løsninger til en overkommelig pris hvor alle kan være med, kan vi sammen skabe et helt nyt fundament på esports scenen.

 

Værdier

Det danske esports community er vigtigt for os, det er en scene vi selv har brugt mange år på og har haft nogle fantastiske oplevelser derigennem. Det er vigtigt for os at hjælpe den fremad i en positiv retning, og håber at scenen er stolt over at have en dansk virksomhed til at repræsentere den. Vi investerer ikke kun vores tid men også ressourcer på at hjælpe esportsudøvere, foreninger, organisationer og skoler med at nå deres ønsker og drømme.

 

Passion

Passion er en enorm vigtig faktor i alt hvad vi foretager os, passion er ikke kun vejen til lykken men den giver også en viljestyrke der ikke kan måles. Tro kan flytte bjerge men passion er nøglen til at nå drømmen.

 

Kvalitet

Kvalitetssikring er en stor del af vores dagligdag, vi ved hvor vigtigt det er at kvaliteten er i orden. Det tøj vi har på til events skal ikke kun se godt ud – det skal også sidde rigtigt og være behageligt at have på. Ligeledes er det vigtigt at farverne er korrekte og passer* sammen, så holdet kan stå skarpt, når de er samlet.

*Her er det vigtigt at huske på at det er ikke altid man kan få præcis den samme farve når materialerne er forskellige, men vi gør hvad vi kan for at matche dem bedst muligt

 

Innovation

Hos Epparel handler det om nytænkning, kreativitet og naturligvis afprøvning af grænser. Vi kigger hele tiden indad for at finde ud af hvor vi kan optimere og blive bedre. Vi arbejder altid på nye innovative koncepter som vil bringe værdi til vores kunder, samarbejdspartnere, og communitiet som helhed.

 

Udvikling

Vi arbejder hele tiden på at udvikle os, Som individer, som kollegaer, som forretning, som designere, som branding specialister. Det er rigtig vigtigt at have fokus på udvikling, specielt på en scene som denne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer med jeres udvikling der hvor der er brug for det.