Esport Jersey

DEN PERFEKTE ESPORT JERSEY

En esport jersey, fuld af muligheder!

Har du nogensinde tænkt over hvordan du godt kunne tænke dig at din esports jersey så ud? Det er sådan at en esports jersey er lavet med en tryk type der hedder ‘sublimation’. Ved sublimation er mulighederne uendelige, og kun fantasien sætter grænser. Trøjen kan enten designes rundt om holdets personlige logo eller den kan have en mere stil ren tilgang og ligge lidt ovre i en noget der minder om en fodbold jersey.

Men hvad er der ellers af muligheder? Esport jerseyen kan have et hav af forskellige halsudskæringer, der er tilknyttet forskellige skulder segmenter.

Den kan også bestilles i custom-størrelse skulle man have en lidt kortere, eller lidt bredere krop end hvad den almene størrelses guide tillader. Trøjen kan forudtrykkes med personlige navne, og sponsor logoer så man ikke har en trøje, hvor trykket er ved at falde fra hinanden efter ‘x’ antal ture i vaskemaskinen/tørretumbler.

Budapest Front

Hvad du ønsker skal du få!

Hos Epparel er det vigtigt at du får lige netop den esport jersey som du ønsker. Men hvordan opnår vi nemmest det ønskede resultat? Alle vores esport jerseys er designet af vores design team, i samarbejde med den hold ansvarlige. Hvis du allerede ved første kontakt ved hvad du ønsker, så kan du evt, for at lette processen sende os en række billeder af jerseys der minder om det du ønsker og så tager vi udgangspunkt i dem – dog med fokus på hvordan jeres eget logo ser ud. Er du helt uden ideer, så laver vi et ‘første udkast’ og så tager vi dialogen videre derfra sammen.

Vi garanterer et helt unikt design for hver bestilling, ingen af vores designs er genbrugt. Dog kan visse elementer i trøjerne bruges til inspiration og muligvis gengå. Men aldrig en direkte dublikering af et eksisterende jersey design.

En standard esport jersey fra Epparel!

En Epparel standard esports jersey kommer i en stretchy interlock polyester 170 GSM

Såfremt der ønskes en tungere variant er der mulighed for at bestille dette gennem en af vores konsulenter.

Alternativer til en esport jersey i interlock polyester i 170 GSM kan f.eks. interlock i en tungere GSM(op til 250 GSM) eller evt. mesh polyester. Dog skal du ved mesh polyester være opmærksom på at de mister hurtigere formen. Mesh tager også hurtigere imod lugt så her ville det være ideelt at have mere end 1 esports jersey såfremt der er brug for et skift i løbet af turneringen/eventet.

Budapest Front
Budapest Front

Kommunikation!

Alt kommunikation vedrørende designet på esports jerseyen samt andre bestilte varer foregår over discord, her får i oprettet et personligt rum når i laver en bestilling. Hvad enten det er design udkast, ideer, rettelser, eller personlige opkald så går det gennem vores Discord server

Se vores komplette prisliste her.

Step 1


Model
Læg særligt mærke til de unikke detaljer omkring arme, kraver og skuldre.

Step 2


Design
I kan komme med designet selv eller få os til at designe for jer.

Step 3


Ordre
Udfyld herefter bestillingsskemaet, og i får tilsendt en faktura.

Step 4


Produktion
Produktionen starter, og efter 3-6 uger modtager i jeres bestilte produkter.