Om os

OM OS

Epparel er ikke blot en tøjproducent. Vi vil mere end det. Vi vil skabe det unikke, det fede, det specielle eller det tossede – på den gode måde.

Vores filosofi er, at man ikke kan brande sig selv, eller blive genkendt, hvis ikke man har noget, der gør én unik. Tvillinger kan være noget så dejligt – men med al respekt, ville verdenen bliver lidt kedelig at se på, hvis alle rendte rundt og lignede hinanden. Samme udseende, samme trøje – men måske blot med en lille detalje til forskel.

Detaljerne gør forskellen

Som med tvillinger, er det de små forskelle, der differentiere klubber og organisationer fra hinanden, når de render rundt i det samme tøj. Et lille logo på brystet.

Vi vil gerne bryde med den tradition, og virkelig give verdenen noget mere at se på. Det at skabe det unikke design der bliver indfarvet i trøjen, som en del af stoffet, er en helt speciel process. Man kan skabe lige præcis det look man ønsker sig. Alle de trøje modeller Epparel tilbyder, kan skræddersyes direkte til jeres behov, branding eller look. Der skal ikke tages forbehold for print størrelser, syninger, eller skærm størrelser når der skal screen printes et motiv på en t-shirt.

Er jeres holds farver røde, hvide og sorte? Hvorfor så købe et holdsæt der kun er rødt og hvidt? Bliv en af stjernerne på scenen – og nyd godt af at blive genkendt til events.

Få styr på jeres branding

Vi hjælper hjertens gerne med alle de typer af tekstil i ønsker at brande jer selv med. Vi kan lave det hele – hvis i kan tænke og formulere det. Branding er en vigtig del af et hold, og sponsorerne vil takke jer for, at blive endnu mere synlige på scenen – med det helt unikke look i får.

Medarbejdere

Mark Just

Mail: mj@epparel.net
Direkte: 4242 5878
Yndlings Jersey: Rome

Ellie Anabell

Mail: ea@epparel.net
Direkte: 4259 5878
Yndlings Jersey: Monaco

Jimmi Riisom

Mail: jr@epparel.net
Direkte: 4254 5878
Yndlings Jersey: Oslo