FAQ

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Det kan du tro!

Kontakt os for at høre nærmere omkring mulighederne!

Ring på 42 60 58 78 eller skriv til os på support@epparel.net

Alle vores produkter kører i 3 uger af gangen – herefter bliver produktet produceret – det kan tage op til 5 uger.

Det vil sige, at hvis du bestiller første dag, en ny preorder er kommet op – bliver produktet først sat i produktion dagen efter preorderen er lukket ned. Derefter tager det op til 5 uger. I værste tilfælde vil du derfor først modtage dit bestilte produkter efter 3+5 uger – 8 uger!

Hvis du ønsker at annullere din ordre, kan dette lade sig gøre op til preorderen slutter. Så snart dit produkt er sat i produktion, kan det ikke længere annulleres – da hvert produkt kun bliver bestilt i det omfang det er købt.

Ja, vi tilbyder en ekspress produktion på alle produkter. Men så kommer man forrest i køen, og med sin egen ekspress forsendelse hjem fra fabrikken. Der kan dog ske udefrakommende omstændigheder der gør, at varerne ikke bliver leveret til den aftalte tid alligevel – i sådanne tilfælde, vil man få sit ekspressgebyr tilbage.

Kontakt os for priser på netop din ordre – prisen er afhængig af tidspres og antal tøjdele.

Ja!

Kort og præcist svar. Vi kan lave næsten alt indenfor tekstiler. Såfremt det er et produkt vi ikke har lavet før, så anbefaler vi altid, at man bestiller et mindre parti hjem, til at starte med, for at sikre, at produktet er som man ønsker, før man laver en større ordre.

Alle vores produkter anbefaler vi at vaske på 40 grader. Vend vrangen ud, for at beskytte tryk og farve bedst muligt.

I hættetrøjer anbefaler vi at finde snoren fra hætten, inden den lægges i vaskemaskinen.

Generelt set er tørretumblere ikke en god ting for tøj i det hele taget. Vores polyesterprodukter kan dog sagtens tåle det.