FAQ

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vores prisstruktur er forholdsvis simpel.

Ved 5 trøjer, koster hver trøje 449 kroner. Det vil sige, at 5 trøjer koster 2245,- såfremt i selv har et design og vektor filer.

Såfremt vi skal designe tøjet for jer også, koster det 495 kroner yderligere – altså 2740,-.

Som bonus note kan det siges, at ét design tilkøb(til 495,-), gælder for 2 produkter. For eksempel en jersey og en hoodie.

Igen er vores prisstruktur forholdsvis simpel.

Ved 10 trøjer, koster hver trøje 379 kroner. Det vil sige, at 10 trøjer koster 3790,- såfremt i selv har et design og vektor filer.

Såfremt vi skal designe tøjet for jer også, koster det 495 kroner yderligere – altså 4285,-.

Som bonus note kan det siges, at ét design tilkøb(til 495,-), gælder for 2 produkter. For eksempel en jersey og en hoodie.

Lige pt. har vi lukket ned for sponsorat ansøgninger.

Inde på hvert produkt, kan du tilvælge at få EPPAREL på trøjerne som hovedsponsor, og derved få 15% rabat på dit køb. 

Inden længe lancerer vi yderligere tilvalg for rabat.

En vektorfil, er en grafisk fil, som kan skaleres uendeligt. Man snakker generelt om to forskellige grafiske måder, at fremvise billeder og logoer:

× Pixelgrafik (oftest i .png, .jpg, .bmp, .jpeg etc. – typisk alle filer der kan ses normalt i windows)

× Her kan man se uskarpheden, hvis man zoomer ind på billedet. Man kan se en masse små firkanter, som alle vil blive ret tydelige på tøj. 

Vektorgrafik (oftest i .ai, .eps, .svg eller .pdf – typisk vil man skulle åbne disse filer i specielle programmer)

Hvis man zoomer ind på vektor grafik, vil man se klare og tydelige linjer, uden små firkanter. Lige meget hvor meget man zoomer ind, eller forstører logoet eller billedet, vil det altid stå knivskarpt. Vektorgrafik er i bund og grund linjer mellem to punkter, som defineres af noget bagvedliggende kode i billedet. Derfor vil billedet altid have det samme look, hvad enten det bliver zoomet ind x 400, eller blot ses på en skærm, i lille størrelse.

Vi kan ikke bruge en .png fil, der blot er omdøbt til .svg eller .pdf. Vi kan ej heller bruge en .ai fil, hvor .png filen blot er lagt ind i programmet, og gemt som svg eller ai. Såfremt i ikke har jeres logoer i vektorformat, eller kan få det lavet i vektorformat, tager vi 250 kroner for at omdanne et logo fra normal pixelgrafik, til vektorgrafik.

En del ting! Forskellen er stor, på både muligheder og følelse. Den letteste løsning er, at du kommer forbi Aulum i Midtjylland, og mærker og ser forskellen. Kort fortalt:

 1. Polyester hoodie
  • Kan laves med indfarvet design. Altså vil du kunne få en hoodie der ligner jerseyen på en prik – blot med lange ærmer, hætte og i tykkere kvalitet. Branding mæssigt, giver det absolut mest mening med en polyester hoodie. Dog er følelsen anderledes end en normal bomulds hoodie, som forklaret nedenfor.
 2. Bomulds hoodie
  • Kan IKKE laves med indfarvet design. Her vil hvert felt på trøjen, have hver sin farve. F.eks. ærmet i én farve, hætten i en anden farve, og kroppen i en tredje farve(eller alle i samme farve, selvfølgelig). Her vil der blive brugt tryk, screen printing, brodering eller lignende, for at få grafik eller logo på tøjet.

Vi har begge modeller hængende i vores butik og showroom i Aulum i Midtjylland. Vi har åbent efter aftale – så skriv altid i forvejen, så du er sikker på, at vi er i butikken, når du planlægger et besøg.

Vi har forsøgt at illustrere det, via nedenstående grafik.

 1. Find dit produkt.
 2. Evt. kontakt os for et tilbud, ved større ordrer.
 3. Find, lav eller fortæl os om et design, du vil have.
 4. Designet laves, og sættes på den model du har valgt i punkt 1.
 5. Betal for produkterne og designet.
 6. Produkterne produceres på vores fabrik. Dette tager 3-5 uger.
 7. Produkterne sendes efterfølgende til os – det tager 1-2 uger.
 8. Produkterne modtages, kvalitetstjekkes, og sendes til jer. Fra betaling til levering vil der derfor gå 4-7 uger.

Det kan vi ikke svare helt præcist på. Vi har før i tiden brændt nallerne rigtig meget, ved at love en levering, inden et bestemt event. Vi er desværre meget afhængige, af rigtig mange ting.

Et eksempel er kvalitetstjekket. Hvis ikke vi godkender det første tryk, tager det to dage ekstra, at korrigere og rette de farvefejl der måtte være på kvalitetstjekket. Et andet eksempel er import og told processen. Normalvis tager det 1 time at få vores varer og produkter igennem tolden. Men ind imellem holder Toldstyrelsen vores varer tilbage, for et ekstra tjek. Dette kan tage alt fra 3 til 10 dage. Og det kan ændre hele leveringstiden.

Vi har et ekspress gebyr, som kan betales, for at komme forrest i produktionen, og med i sin egen forsendelse. Såfremt vi ikke leverer produktet til den aftalte tid, får man ekspress gebyret tilbage.

Ja, vi tilbyder en ekspress produktion på alle produkter. Men så kommer man forrest i køen, og med sin egen ekspress forsendelse hjem fra fabrikken. Der kan dog ske udefrakommende omstændigheder der gør, at varerne ikke bliver leveret til den aftalte tid alligevel – i sådanne tilfælde, vil man få sit ekspressgebyr tilbage.

Kontakt os for priser på netop din ordre – prisen er afhængig af tidspres og antal tøjdele.

Ja!

Kort og præcist svar. Vi kan lave næsten alt indenfor tekstiler. Såfremt det er et produkt vi ikke har lavet før, så anbefaler vi altid, at man bestiller et mindre parti hjem, til at starte med, for at sikre, at produktet er som man ønsker, før man laver en større ordre.

Alle vores produkter anbefaler vi at vaske på 40 grader. Vend vrangen ud, for at beskytte tryk og farve bedst muligt.

I hættetrøjer anbefaler vi at finde snoren fra hætten, inden den lægges i vaskemaskinen.

Generelt set er tørretumblere ikke en god ting for tøj i det hele taget. Vores polyesterprodukter kan dog sagtens tåle det.