Esports branding

Få hjælp til din esport branding med Epparel!

 

 

Hvorfor er branding i esport så vigtig?

Esport er en milliardindustri med flere millioner seere, spillere og virksomheder. Branchen har siden den kommercialiserede begyndelse i 2011, set en fuldstændig vanvittig udvikling. Fra at være en hobby for nørder, der sad og gamede i deres forældres kælder, er computerspil nu blevet til en kæmpe industri på internationalt plan. Det er derfor altafgørende, at nutidens esports organisationer fremstår så professionelle som muligt i deres branding. Astralis, North og Heroic er kendte navne på toppen af den danske scene, det er muligt at de har nogle af Danmarks dygtigste spillere når det kommer til esport, men hvis man kigger på den bagved liggende struktur er de også rigtig gode forretninger. Det skyldes blandt andet, at der er begyndt at komme rigtig mange sponsorkroner i at have en vis form for professionalisme. Ved at udvise et stærkt brand kan man altså derfor bygge den esports organisation, forening eller efterskole man drømmer om. Det kan vi hjælpe med hos Epparel! Som noget helt nyt kan vi tilbyde branding pakker, hvor vi skræddersyer løsninger så de passer præcis til det ønskede behov uanset om der er tale om branding af en esports organisation, forening eller efterskole. Vi har specialiserede løsninger på det  hele.


Esports-branding

Esports branding er en individuel proces

De store organisationer har hver deres udtryk og brand. Det er vigtigt, at have et stærkt brand når der skal bygges en fanbase, genereres følgere og dannes relationer til sponsorer. Her kan netop den rigtige branding sikre en solid start, når man skal opbygge en esports organisation. Vælger man Epparel, bliver man matchet med en af vores kompetente og dygtige rådgivere som kan hjælpe med alt inden for esports branding.

Det er vigtigt at pointere, at branding i langt de fleste tilfælde er en meget individuel process. Hver eneste organisation, forening, eller institution har forskellige behov inden for esports branding og derfor bliver vores branding pakker udarbejdet derfor sammen med en rådgiver fra vores team. Esports branding har nogle standard elementer som er nødvendige at have styr på, før man kan gå videre med det næste. Vi har kort beskrevet nogle ‘key points’ herunder, du kan til en hver tid kontakte os på 42 42 58 78 til en uforpligtende snak.

Fotosession og Video

Billeder siger mere 1000 ord – også i esport. En af de ting vi kan hjælpe med her hos Epparel er derfor, at tage professionelle billeder og videoer af spillere, events faciliteter med mere. Det er alfa omega, at organisationen/foreningen/efterskolen fremstår så professionelt så muligt, når man skal skabe en følgerskare eller indhente sponsorer. Fotosessions og specielt videoindhold er derfor en rigtig god idé, at brande sig med i esporten.

Brandmanual, Visuel identitet & Printables

Udover billeder og videoindhold, så kan vi hos Epparel også tage os af det visuelle udtryk bag organisationen. Her kan vi både være behjælpelige en brand manual, printables og skabe den visuelle identitet, som bærer esports-initiativet. Det er vigtigt, at brandingen er så integreret og forankret i alle lag af esports organisationen og dens kommunikation.

Team Website, Social Media og SEO

Hos Epparel kan vores branding pakker også indeholde en varetagelse af organisationens online kommunikation. De kan blandt andet være administration af organisationens hjemmeside eller varetage sociale medier. Desuden kan vi hjælpe med at rangere højt på google gennem søgemaskineoptimering (SEO).