Epparel til Gamingbuddy.gg LAN i Parken

By in
Epparel til Gamingbuddy.gg LAN i Parken

Gamingbuddy.gg

Da Gamingbuddy.gg planlagde at afholde LAN i Parken, i Danmarks største netcafe ‘G4meTime’ kontaktede de Epparel. Gamingbuddy.gg var interesserede i at tilbyde præmier som inkluderede 100% personlige spillertrøjer til vinderne af alle deres turneringer.

Eventet var et dags-event der blev afholdt d. 4/5, det kørte fra kl. 11.00 – 04.00. På trods af at det var det første event teamet bag Gamingbuddy.gg skulle prøve krafter, med så gik det rigtig godt.


Standen

Epparel stillede med en lille stand, midt i ‘G4meTime’, hvor vi havde et overblik over hele eventet. Stemningen var god og vi hyggede os vældig meget. Gamingbuddy.gg eventet var hostet af Niels Forsberg og SEBM1337, så der var rigelig med humor at hente. Derudover var vi så heldige at have selskab af drengene bag noesis.gg på standen ved siden af.

Til trods for at det var et relativt ‘lille’ arrangement var interessen for Epparel stor. Vi fik luftet vores nye demovarer, og sendt nogle fede designs afsted – og det var som altid dejligt at se så mange kendte ansigter. Vi havde også en del gæster der ‘bare’ kiggede ind for at sige hej til os. Det er virkelig skønt med så stor en opbakning! Mange tak til alle vores gæster og naturligvis også til Gamingbuddy.gg for invitationen!

 

Kender du endnu ikke til Gamingbuddy.gg Så kan du kigge ind forbi ved at trykke på dette link 🙂
Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *