Epparel indgår kæmpe sponsor aftale med Ambush

By in
Epparel indgår kæmpe sponsor aftale med Ambush

Get branded! Get noticed! Get Sponsors!

WE WILL BRAND YOU! – EPPAREL

 

Ambush i Epparel

Det er jo ikke for sjov når et dansk tophold som Ambush, allierer sig med et brand som Epparel. Det handler om, at komme frem i verden – og blive set mens man gør det. Som markedet ser ud i øjeblikket, er der ingen andre virksomheder der har fokus på all-around branding løsninger, inden for netop esporten, end Epparel.

Men før vi kommer for godt i gang, handler det jo faktisk om så meget mere end bare branding. Det handler om kommunikation, tillid, et fælles mål. Når ildsjæle mødes og passionen brænder igennem, et partnerskab der skal være med til at sætte sit mærke på scenen.

Med en organisation som Ambush der har strategien på plads, samt den relevante knowhow, er det kun fantasien der sætter grænser. Ambush er en organisation med et solidt brand, her er der blevet arbejdet hårdt på den visuelle identitet, og organisationens værdier. Værdier som indeholder;

Ydmyghed; vigtigheden og forståelsen for det, at forblive ydmyg hele vejen. At have begge fødder plantet solidt på jorden – uanset hvor højt man når.

Loyalitet; en rigtig vigtig del af dagligdagen for organisationen. Det er en 4-vejs værdi mellem spiller, organisation/personale, fans og partnere. Uden loyalitet, er der intet fundament – Tillid er et af hovedelementerne i Ambush fundamentet.

Tilstedeværelse; Anerkendelsen af hinandens behov for opmærksomhed, spillere, organisation, fans og følgere…

Pioner med Passion og Sammenhold; nytænkning og ‘first-movers’, med passion som drivkraft i alt hvad der laves, og med en tilgang til alt hvad de tager sig til, der lyder; “at sammen kan man mere.”

Epparel bakker 100% op om organisations værdier, holdninger, ambitioner og mål. Derfor har valget fra begge sider, været meget let, da det anses for at være det perfekte match, mellem to pionerer inden for esport.

Epparel har valgt at sponsorere Ambush med en komplet tøj-pakke og merchandise shop, som inden længe vil blive præsenteret for omverdenen. Derudover rådgiver Epparel også Ambush i forhold til branding.

Branding er vejen til sponsorater i esport, og alle andre brancher for den sags skyld. Derfor er det vigtigt, at Ambush forbliver et af de største navne på den danske esport scene. Epparel kommer til at bidrage med knowhow og branding – tøjet er bare prikken over ‘i’et…

Zouheir, CEO for Ambush udtaler “Det her sponsorat gør mig virkelig stolt over det vi har opnået. At en virksomhed som Epparel, vælger at satse og tro på os, fortæller mig og viser mig, at det er alle de knock-downs værd, som Ambush har været igennem. At det samtidig er en Dansk virksomhed, er altafgørende for den fleksibilitet, og den forståelse for den danske esports scene, der er nødvendig for at føre begge brands til næste niveau. Jeg og Ambush takker for tilliden.”

Over de næste to uger, vil fans og interesserede i Ambush og Epparel, have muligheden for at hjælpe med at designe, Ambush’ nye jerseys. Følg med på twitter.com/ambush_gg – og få muligheden for at vinde et eksemplar af det færdige resultat!


Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *