Hjem

Custom made by Epparel

Derfor skal du vælge Epparel!


Premium Kvalitet

Nemt & Overskueligt

Fantastisk Kundeservice

Overkommelige Priser

Custom Design

Tilfredshed Garanteret

Stort Udvalg

Express Ordre, Muligt!


Hvad siger vores kunder?


ESPORT SERVICE

Epparel leverer et super godt produkt for vores ca. 100 kunder på tværs af Danmark. Det matcher vores kvalitets bevidste stil og samtidig understøtter den stigende interesse i esporten med en perfekt mulighed for at få brandet sig rigtigt på et tidspunkt hvor alle prøver at skille sig ud. Deres tøj er af høj kvalitet og deres priser er fordelagtige.


HUNGRY

Hungry havde brug for noget tøj, så folk klart og tydeligt kunne se hvor vi kom fra, når vi var ude som sponsor til LAN’s. Epparel forstod klart hvad vi havde som krav, og hvad der bare var løse idéer. Sammen var vi i stand til at få lavet et design, som vi er yderst tilfredse med.AMBUSH ESPORT

Epparel har været den helt rigtige tøjpartner for Ambush Esport. Alt fra design til levering har været fantastisk. Det bedste er fleksibiliteten i design muligheder, så du med sikkerhed finder lige præcis den stil der passer til dit grafiske udtryk. Kvaliteten er enestående, igen er der valgmuligheder ift. foretrukne materiale. Jeg kan stærkt anbefale Epparel til ALLE.


IGENTA

At arbejde med Epparel var for os en fornøjelse. Deres brandstrategier er tydeligt et bevis på, at de har meget erfaring med esport. Deres produkter er virkelig god kvalitet, og så gør det heller ikke noget, at kundeservicen igennem hele forløbet var on-the-spot! De får mine største anbefalinger herfra!


Har du spørgsmål? Join vores Discord server!

Join vores Discord!