Hjem


Bestil dit nye esportstøj i dag

Kig forbi shoppen


Epparel – 3 simple trin!


Vælg din model

Alle vores modeller er skræddersyet til lige netop dit behov! Det vil sige at alle de produkter vi sælger på vores webshop selvfølgelig bliver designet til dig, helt efter dine ønsker.

Placer din ordre & join discord

Når du så har gennemført din bestilling, skal du joine vores discord. Her vil alt kommunikation vedrørende design finde sted. Samt deling af div. logoer og design udkast.

Hvad skal der på?

Sponsor logoer, klub logo, klub/hold navn, spiller navne – Er der specifikke ønsker til farver eller har i set et design hvor i kunne tænke jer noget lignende?

Esport branding til dig der sigter mod stjernerne


Epparel – mere end bare tøj!

Epparel er ikke bare tøj og merchandise til esporten. Vi er også de første i Danmark, der coacher i branding indenfor esport.

Det gør vi i samarbejde med professionelle branding eksperter, hvis brancherelevante uddannelse og mange års erfaring som rådgivere og kreative udviklere for livsstilsbrands gør dem til skarpe medspillere i vores unikke koncept. Vores fælles ambition er at drysse stjernestøv i esport verdenen – både på et strategisk og kreativt plan.

Vi tilbyder hele pakken til den aspirerende gamer, organisation eller skole, der tør at drømme stort.

Kunne du tænke dig at blive den næste Device eller måske Ninja?

Vælg Epparel, når du har brug for at få designet dit eget personlige gamer tøj, cool merchandise eller, måske du er klar på at gå hele vejen og få professionel hjælp til at skabe dig et brand – allround.


Drømmer i om nye højder og mener du at dit hold det nye Astralis? 

Inden for professionel esport er sponsorater super vigtige, både på det finansielle plan men også når det kommer til at blive set! Men hvordan lukker I den fede aftale? Har I brug for hjælp til at finde ud af, hvordan I bliver et attraktivt hold for jeres drømmesponsor, og hvad det kræver at bygge et professionelt gamer brand? Så lad os coache jer.

Vi er her for at hjælpe med at opfylde jeres drømme, når drømmen om at spillet bliver til mere, end bare en hobby.

Er du klar til at gå pro?

Læs mere om branding her!
Ring til os nu på 42 60 58 78 til en uforpligtende snak


Hvad Er Branding?


Find dit "jeg"

Find dig selv og skab fundamentet for et solidt brand – Undgå at blive en gamer/team der går i glemmebogen!

Læs mere her

Bliv Set

Har du store drømme om en international karriere? Så er det rigtig vigtigt både at være synlig og aktiv…. Læs mere her

Visuel karaktér

Hvad skal du tænke over når du skaber ‘din’ visuelle karaktér? Og er der hjælp at hente? Læs mere her


Vejen til din næste sponsor = branding

I samarbejde med et professionelt team introducerer vi branding på esport scenen som i alle andre store sportsgrene. Drømmer du også om at signe med fede sponsorer som Audi og Jack & Jones for Astralis? Lad det ikke blive ved en drøm. Det handler bare om at kende de gode tricks til at blive genkendelig hos de store spillere i gamet. Dét gør du gennem branding. Her kan Epparel hjælpe dig med at bygge et unikt personligt brand eller team brand, så du kan blive top-of-mind hos potentielle sponsorer og andre nøglepersoner i esport verden og få et ja næste gang du sender en ansøgning afsted.


Bliv godt klædt på

Epparel kan levere alt, hvad du har brug for som single player eller esport team, af custom-made esports tøj. Det tøj og merchandise du ser her på siden er derfor demo modeller. Enhver esport player er unik, så det skal dit tøj selvfølgelig også være. Har du allerede dit eget design, så producerer vi ud fra det, og hvis ikke, hjælper vores professionelle design team dig med at designe looket helt fra bunden. Skab en gamer jersey eller hoodie, der er lige dig. Vi kan udvikle alt, hvad din krøllede hjerne kan komme på, så tænk ud af boksen!


“We redesigned Excel and took influences from current trends within fashion, music and street culture to form a modern brand that allows Excel to (become a) lifestyle brand. In other words, Excel are now more than an esports team, and its players are positioned like any other athletic hero”

Lovegunn, UK.


“For virksomheder kan gaming-events være et stærkt værktøj til at markedsføre produkter og services, eller ganske enkelt styrke et brand eller image.”

Esport Service

80% husker dig bedre med cool video content


Med fedt video content kan du få den opmærksomhed, du gerne vil have. Både opmærksomhed til dit spil, men i høj grad også opmærksomhed til dig som spiller og som personlighed. Det er her, du skiller dig ud. Så drømmer du også om at blive signet som Device til Astralis, med sponsorer som eSports.com og Jack & Jones? Selvfølgelig! Og hey, you can do it! – du skal bare være klar til at give lidt ekstra af dig selv.   Video er en fantastisk måde at promovere dig selv til andre spillere, teams og potentielle sponsorer. Så giv den gas med video content. Hovedreglen er simpel: Du kan ikke dele for meget, men hold det kort og godt.

Har du spørgsmål? Join vores Discord server!

Join vores Discord!