CPHG '19

By in
CPHG '19

Epparel til Copenhagen Games ’19

Vi er super taknemmelige over at vi, i år fik lov til, at have en stand på Copenhagen Games.

Vi var så heldige at stå som en del af Stream Point, et “nyt” koncept som blev lanceret til Copenhagen Games (læs mere her). Det er første gang, at Epparel har været med egen stand ude til LAN event, og det var super spændende!

Ud over at vi mødte en masse nye mennesker, og fik holdt en del møder, fik vi jo selvfølgelig også sendt nogle tilbud ud… Men det mest fantastiske var faktisk, at se hvor mange mennesker der rendte rundt i Copenhagen Games merchandise hoodies/caps og jersys, som er købt gennem Epparel (produceret af uClothing ligesom alt vores andet tøj).

Epparel launch

Som nogen måske ved, launchede vi Epparel d. 1/2/19 så vi har jo ikke været i gang så længe, men støtten og opbakningen vi har fået, har været helt enorm og vi er så taknemmelige.

Vi har fået lov til at arbejde på nogle fede projekter, og sammen med nogle helt igennem fantastiske hold, over de sidste par måneder. Det bliver rigtig spændende at se hvad fremtiden byder.

Et godt tilbud

Lige et lille tip, kommer du forbi en Epparel stand ude til et event, kan du være sikker på at der er et brand godt tilbud med til eventet – så hold øjnene åbne 😉

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *