Ambush Trøje design

By in
Ambush Trøje design

Har du husket at stemme på Ambush trøje design?

Det er første gang nogensinde at designet på en team jersey har været lagt op til offentlig stemme, på den måde som Ambush trøje design forløber i øjeblikket.

Det har været en helt igennem fantastisk process. Ikke kun at følge men også at være så stor en del af, som Epparel nu har været. Da Ambush først kontaktede os omkring et sponsorat, og vi havde den gennemgående snak om muligheder, drømme og ønsker – ikke kun i form af tøj men sådan helt generelt, var det meget tydeligt at mulighederne var mange. Her handlede det nemlig ikke kun om tøjet, men også hele branding aspektet af holdet og organisationen.

Når man har et hold som Ambush der har så stort et potentiale, og en CEO som er villig til at lytte og lære (på trods af at han har godt styr, på det meste i forvejen), er der så mange muligheder forbundet med, og det kan være svært at se hvor man skal starte. Vi har valgt at starte langsomt op, med at styrke fundamentet. Og vi glæder os til at følge processen.

Det endelige trøje design

Nu er Ambush’s trøje design så småt ved at være ved vejs ende, og du har muligvis været en af dem, der har været med til at give din stemme på hvordan du synes, deres jersey design skulle udforme sig i løbet af processen, men hvis ikke du har nået det, så er det ikke for sent…

Den seneste afstemning løber på detalje/kontrastfarver og der er lige godt en dag tilbage før der lukkes og slukkes for stemmerne for denne omgang.

Med en reach på næsten 18000 må man sige at eksponeringsgraden har været høj. Ud over det er der mere end 500 interaktioner, så kampagnen har også fået en rigtig fin respons på afstemning af trøje design. Det har været skønt med så meget opbakning fra Ambush communitiet.

Og der skal også lyde en stor tak til Slash Esport som bød ind med en lille fin artikel , den kan du naturligvis læse her 🙂

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *